TEXTILE ART

PERNE DECORATIVE PICTATE MANUAL

––––––––––––––

TAPISERIA este o forma de arta textila,care infatiseaza subiecte sau teme diverse,destinata infrumusetarii spatiilor interioare din locuinte,institutii,sali publice.Tapiseria este considerata o arta de sine statatoare.

Artele textile cum sunt numite tapiseria,broderia si imprimeul au ceva esential in comun:firul natural,vegetal si artificial;de aici si denumirea de arte ale firului.

Acestea sunt decoratiuni pentru pereti,mobilier sau pentru pardoseli(pentru ca aceste zone sa fie mai calduroase,mai prietenoase,sa induca echilibru spatial si placere vizualo-tactila).Ele stau la baza multor solutii si inventii ornamentale,de cromatica si de tehnica,moderne,in care sa combine fire de lana,bumbac,pna,matase,sfoara,franghie,cu elemente de lemn,metal,sticla,pietre sau chiar obiecte precum margele,paiete,etc.

Tapiseria capata un rol ambiental pregnant, creand spatii de expunere interactive de tip instalatie in care spectatorul intra si iese, circula.

Tapiseria mea este un obiect creat în mod traditional pe un război de tesut vertical.
Va ofer o tapiserie modernă,plina de culoare realizata intr-o maniera semi-abstracta, bidimensională sau tridimensională.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s